IT-infrastructuur

Werk, van overal, alsof je op kantoor bent

Samen werken, documenten delen, vlot communiceren via flexibele hulpprogramma’s die uw team opvolgen. Uw bedrijfsapplicaties maken we overal beschikbaar dankzij hosted desktop-oplossingen. Met Proximus KMO in the Cloud zorgen wij ervoor dat u zorgeloos van eender waar kunt werken.

NETWERKEN

Van Tornhout IT & Telecom helpt u graag bij het onderhouden en de beveiliging van uw professioneel bedrijfsnetwerk. Een efficiënte IT-infrastructuur is vandaag de dag een onmisbaar onderdeel van uw onderneming en bedrijf.

MICROSOFT OFFICE 365

V

Van Tornhout IT&Telecom helpt u graag bij de migratie van uw bestaande, lokale, Exchange-server naar Office 365 in de cloud. Office 365 staat voor alles wat u nodig hebt, waar dan ook. Verbonden ervaringen verbeteren productiviteit en stimuleren een samenwerkingscultuur binnen uw bedrijf. Microsoft Teams is niet zomaar heel snel de meest gebruikte tool voor bedrijfssamenwerking geworden.

PROFESSIONELE EN MANAGED WIFI-OPLOSSINGEN

Wist u dat u als onderneming verantwoordelijk bent voor wat er op uw eigen wifi-netwerk gebeurt? Van Tornhout IT & Telecom helpt u graag met de opzet van een professioneel wifi-netwerk.

Dankzij Van Tornhout IT&Telecom geniet u van een IT-infrastructuur zonder zorgen

Van Tornhout IT&Telecom
Kortrijksesteenweg 90 E, 9830 Sint-Martens-Latem

+32(0)9 245 22 40
info@vt.be

BTW BE 04514986673